Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2010 11:54 - Ч.А.Л.Г.А.
Автор: enyo Категория: Забавление   
Прочетен: 1077 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.01.2011 11:20


Чисто Асинхронна Логопедична Гадост за Ахмаци

Ч.А.Л.Г.А.

Ако смелостта ви достига до там, да си помислите, че бихте могли да ходите, слушайки Ч.А.Л.Г.А., вие рискувате да получите сериозни наранявания от тип “Асфалтна екзема” в особено големи мащаби! Това се получава САМО от този вид неритмични шумове, като предизвиканите симптоми най-често са спазми в стомаха с цел освобождаване от съдържанието му. Като вторичен ефект от горепосочените са: отслабване, затъпяване (на носа) и скъпи прегледи при хора, минаващи за доктори но от типа “мУши Нос в Гърло”.

Не бива да се подценява опасността от държане на остри предмети докато ходите, слушайки Ч.А.Л.Г.А. Съществува странна закономерност,  граничаща със злонамереност наречена “Закон на О’Аzis”, според която това е опасно дори за нормални хора, вършещи това по случайност.
    Ако се храните с приятел (става въпрос заедно с него а не със него), държейки остри предмети и внезапно чуете Ч.А.Л.Г.А., вие рискувате сериозно да го нараните, опитвайки се да му помогнете, като го потупвате по гърба след неминуемото му задавяне (И така 17 пъти) !

   Учените установиха, че горепосочените комбинации от деиствия е най-добре да се извършват само след преминат 3 годишен курс, които включва като СИП дисциплината “Стрелба с лък по STELTH (от коляно)” и водна топка (?!?).              Все пак риска да съчетаете тези дейности е достоен за пренебрегване (ок. 2%), освен ако не сте се вживели прекалено в “Седемте самурая” !

ВАЖНО:

   Напълно се изключва възможността да управлявате МПС, слушайки ЧАЛГА.
         Дори използвайки предпазен колан, рисковете от заболявания от рода на “zahapan volanis” и “zemakis shamarikus” са твърде високи (ок.92%).
       Това се дължи на ефекта от т. нар. “Завихряния на задницата (ЗЗ)” открити от д-р НеНамКойСи още през 1978г. Самият той, по това време, не е знаел какви страховити възможности за колапс на музикалната мултивселена може да крие едно микросъзнание надарено с макропростотия.

   Така неговата формула за шофиране  "Е=м+2с " в завършен вид добива изгледа:

ЕВЕНТУАЛНО  СЛУШАНЕ  НА  Ч.А.Л.Г.А. АСТИКА+2СЛИВОВИ

   Накратко, не слушайте Ч.А.Л.Г.А. докато ходите, ядете, спите, веселите се, шофирате, и т. н. ОПАСНО Е !!!

   Спазвайте наскоро въведените от д-р НеНамКойСи препоръчителни знаци :

“Не употребявай алкохол в нетрезво състояние”

и

“Не яж на гладен стомах”




Тагове:   чалга,   алкохол,   шофиране,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: enyo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 88926
Постинги: 69
Коментари: 32
Гласове: 50
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930